{Nieuwe Jaar Deal} Xiaomi Mi R3P: De Xiaomi Slimme Router voor € 85.99!
Wanneer Xiaomi lanceert een nieuw product op de markt is het altijd wekt grote belangstelling onder alle mensen die u volgt dit geweldige merk, een nieuwe smartphone, zoals het gebeurde met de Xiaomi Mi-Mix of een aantal kleinere apparaten, zoals een intelligente band. In dit geval is het product van deze Chinese bedrijf dat ons bezighoudt is de nieuwe Xiaomi Mi R3P routeris een apparaat van kleine afmetingen , die dankzij de krachtige WiFi-chip en de vier high gain antennes belooft een brede en krachtige draadloze dekking in elk huis.

Kopen Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Draadloze Router Pro op GearBest Voor € 85.99 XiaomiToday Beste Aanbiedingen

Xiaomi Mi R3P: Specificaties

Zoals gebruikelijk in de Xiaomi, hebben ze nog niet bekendgemaakt om de volledige functionaliteit van het apparaat, en in feite is wat we zijn nu verkrijgbaar in Chinese winkels is een pre-aankoop van het en het zal niet tot 8 februari officieel lanceren op de markt en de winkels start van de scheepvaart. Echter, als het is in de voorverkoop, we hebben al veel informatie beschikbaar, behalve voor de volledige functionaliteit van de hardware die we zullen moeten wachten om te weten.

Original Xiaomi Mi R3P

De Xiaomi Mi R3P Draadloze Pro is een router van kleine afmetingen, het meten van 19 x 13 x 6,5 centimeter en weegt net iets meer dan 1 kilogram) gemaakt met een stuk aluminium U-vormige dat betrekking heeft op de boven -, onder-en voorzijde van het apparaat, het verlaten van de paden openingen bedekt met zwart plastic aan de zijkanten en van alle aansluitingen in de rug.

Xiaomi Mi R3P: Tabel van de Technische Specificaties

 

 

 

 

Product Details

Merk: Xiaomi
Model: R3P Product
type: Router
Interface: 2,5 MM DC-Aansluiting, LAN, USB 3.0, WAN
Type connectiviteit: Draadloos
Transition rate 2600Mbps Ethernet
de haven snelheid: 1000Mbps
Netwerk protocol: IEEE 802.11a, IEEE 802.11 ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 n
Standaard draadloze verbindingen: AC
Verbinding beveiliging: WEP, WPA, WPA2-PSK
WiFi afstand: 200 m2
Besturingssystemen: Linux, Mac OS, Win 2000, Win bekijken, Win XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
LAN-poorten: 3Ratio maximale in LAN-verbinding: 1000Mbps
Frequentie: 100 hz – 16 khz
DC-Poort: 5.5 x 2.5
Aantal antennes: 4
Voltage type: 100V-240V
Taal: Chinees
Firewalls Configuraties Ondersteuning: Ja
Afmetingen en gewicht Gewicht van het Product: 1,030 kg
Gewicht pakket: 1,644 kg
Grootte van het Product: 19.00 x 13.00 x 6.50 cm / 7,48 x 5.12 x 2.56 inch
Pakket Grootte: 33.50 x 24.00 x 7.50 cm / 13.19 x 9.45 x 2.95 inch
Pakket inhoud Lijst van items in het pakket: 1 x Xiaomi Mi R3P Router, 1 x voedingsadapter, 1 x handleiding in het Chinees

Xiaomi Mi R3P: Nieuws inbegrepen

De grote nieuwigheid van deze Xiaomi team is dat ze geïntegreerd zijn met een WiFi-chip 802.11 a / b / g / n / ac dual-band (2,4 en 5 GHz) die volgens de fabrikant is in staat om een snelheid tot 2600 Mbps. In aanvulling op dat, dankzij de vier high gain antennes is in staat om een grote dekking en afstand, dekking tot 200 vierkante meter rond het dekkingsgebied.

Xiaomi Mi R3P

Maar hoewel de Xiaomi Mi R3P een router is speciaal ontworpen om te gebruiken via WiFi omvat ook de niet onaanzienlijke bedrag van drie Gigabit ethernet-poorten (10/100/1000) , in aanvulling op een USB 3.0-multifunctionele poort die kan worden gebruikt voor het aansluiten van een printer en om te zetten in een netwerk printer, bijvoorbeeld voor het aansluiten van een externe harde schijf of usb pen drive en gebruik het als een thuis NAS.

Xiaomi Mi R3P: Speciale functies

Tot slot, om te benadrukken dat Xiaomi heeft de MiWiFi toepassing voor mobiele apparaten die wij beheren, controleren en instellen van alle parameters van de router op een eenvoudige en snelle manier met een easy-to-access-touch-interface (die zoals altijd als het gaat om deze fabrikant alleen beschikbaar in het Chinees en engels).

Xiaomi Mi R3P

Xiaomi Mi R3P: Waar te kopen?

Als u geïnteresseerd bent in het verwerven van de Xiaomi Mi R3P Draadloze Pro, is deze beschikbaar voor verkoop en koop. Dit apparaat is geprijsd op $ 85.99 of € 71.66. Hier zullen we een link waarmee u uzelf kunt aanschaffen via de Gearbest.com online winkel:

Kopen Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Draadloze Router Pro op GearBest Voor € 85.99 XiaomiToday Beste Aanbiedingen

Facebook Reacties

Leave a Reply