Jongen M3 Saffier, een smartwatch met het uiterlijk van een atleet!
De smartwatches hebben gebroken regelingen in de afgelopen jaren. Ze zijn onafscheidelijke metgezellen van veel mensen, vooral degenen die houden van avontuur en sport. Er is geen makkelijker manier om uw fysieke vooruitgang, uw van-dag-tot-dag oefenen, weten uw exacte locatie, enz.; dan gebruik van een van deze communicatie. De faciliteit is samengevat in slechts het opheffen van de pols, het indrukken van een knop of het scherm en u krijgt de informatie die u zoekt. Het beste van alles, sommige zijn gesynchroniseerd met uw smartphone, dus je mist nooit berichten of belangrijke gesprekken. NEE.1 ( NR.1 F5 ) en Lemfo erkende merken in deze niche, maar deze keer laten wij u kennismaken met Jongen; een weinig bekende bedrijf dat produceert eenvoudige smartwatches als de Jongen M3 Sapphire, van welke wij spreken in deze mogelijkheid door middel van een herziening van de kenmerken.

Buy Kinderen M3 Sapphire 100M Waterdicht Sport Smart Watch op GearBest Voor $77XiaomiToday Beste Aanbiedingen
Youngs M3 Sapphire

Jongen M3 Sapphire: Ontwerp en scherm

De Jongen M3 Sport Horloge combineert een robuuste uitstraling met hoogwaardige materialen. Zoals we kunnen zien met het blote oog, de wijzerplaat is meestal rond, maar liever meer op de voorgrond, waardoor het een groot aspect van avontuur en off-road. ABS materiaal werd gebruikt om het lichaam te maken en polyurethaan (PU) voor de bandjes, beide geven een grote flexibiliteit en duurzaamheid. In het bijzonder, de PU materiaal zorgt voor een uitstekende slijtvastheid, ademend en anti-aging eigenschappen, terwijl op hetzelfde moment het toekennen van een zacht en comfortabel in het gebruik. Aan de andere kant, het kon niet missen, een grote waterdichtheid dat geeft het horloge de mogelijkheid om onder te duiken tot 100 meter diep.

Youngs M3 Sapphire

Als voor het scherm, deze is van hoge kwaliteit gemaakt met saffier glas. Ook dit is een kleine 1.4-inch OLED – paneel dat wordt bediend via de knoppen dat het wiel presenteert rond, dat is, het is niet voelbaar.

Youngs M3 Sapphire

Jongen M3 Sapphire: Connectiviteit

Deze smartwatch ondersteunt alleen 2G telefoon netwerk modus en kan synchroniseren met je smartphone via Bluetooth. Dit apparaat, in het bijzonder, is compatibel met versie 4.0 of hoger en met terminals Android 4.3 en iOS 7.0 of hoger. Aan te sluiten drukt u gewoon op de knop aan de rechter bovenkant van de klok 2 seconden en je bent klaar. Let wel, in de eerste plaats moet u hebt gedownload van de Jongen app voor smartwatches. Zodra al het bovenstaande is gedaan, wordt de verbinding tussen uw sporthorloge en uw mobiele telefoon zal worden gerealiseerd in een handomdraai. Merk op dat de Bluetooth werkt perfect alleen tot 10-15mts zonder obstakels.

Youngs M3 Sapphire

Jongen M3 Sapphire: Functies

Stappenteller sport-tracking: met de kenmerken van de stappenteller en de meting van de afstand, het is gemakkelijk om te weten hoeveel stappen je hebt genomen en hoe ver u hebt afgelegd. Bovendien, meet u uw calorie-inname,, laat je weten wat de intensiteit van de training en de fysieke conditie situatie.

Youngs M3 Sapphire

Intelligente Herinnering: Na een gebeurtenis is ingesteld in de Jongen app, wanneer het tijd is de M3 Sapphire zal activeren, het uitzenden van een alarm of trillingen om de gebruiker te herinneren. Ook het klok-pictogram knippert, drukt u op een willekeurige knop om het te stoppen.

Youngs M3 Sapphire

In aanvulling op het gebruik van het voor een belangrijk evenement, kunt u ook configureren voor oproepen, sms-berichten, e-mails en berichten van applicaties zoals Facebook, Twitter, QQ, we chat of Skype. Dus, geen kwestie wat de melding op uw mobiele telefoon, het horloge zal altijd om u te waarschuwen voor trillingen of geluid, zelfs wanneer je traint.

Afstandsbediening voor uw camera via Bluetooth: in deze modus is de gebruiker slechts druk op de “A” knop (rechts, onder) toegang tot de camera van de telefoon op afstand. Dit zal u toelaten om het vastleggen van de precieze momenten tijdens uw sportieve activiteiten of activiteiten in de buitenlucht.

Youngs M3 Sapphire

Andere functies die deze smartwatch brengt zijn slaap monitor, wekker, SOS (call for help), wereldtijd, timer, kalender, zoek een telefoon (de telefoon), stopwatch, onder anderen.

Youngs M3 Sapphire

Jongen M3 Sapphire: Batterij en hardware

De Jongen M3 Sapphire is uitgerust met een lithium-polymeer batterij met een capaciteit van 210mAh dat biedt een lange levensduur van het horloge. Ook, het zal u toestaan om het te houden in de standby-modus voor ongeveer 365 dagen. En wanneer de batterij opraakt, wat te doen? Geen probleem, hoewel het is niet oplaadbaar, je kan gemakkelijk vervangen.

Youngs M3 Sapphire 

Hoewel het een eenvoudig smartwatch vergeleken met de anderen die we al hebben gezien, komt het met Mediatek processor begeleid door een kleine capaciteit van de RAM-en ROM-binnen. Voor de opslag, het niet meer dan 512 MB RAM werkt alleen met 256MB.

Jongen M3 Sapphire: Specificaties

Het omvat:

BASIS INFORMATIE
Merk: Kinderen
Type persoon: Unisex
Bluetooth: Versie 4.0
Waterdichtheid: Ja. Dompelpompen tot 100mts
FUNCTIES
Oproep: Weergave van beller-ID gesprek herinnering.
Messenger-service: Bericht herinnering
Health monitor: Stappenteller, calorie-verbruik en slapen monitor.
Compatibele toepassingen: Facebook, Twitter, Wechat, Whatsapp, QQ.
Mobile search engine: Ja
Groepen van alarmen: Ja. Maximaal 5.
Andere functies: Alarm, kalender, rekenmachine, timer.
SCHERM
Soort: OLED
Grootte: 1.4 cm
Wijze van gebruik: Druk op de knop.
BATTERIJ
Soort: Lithium-polymeer.
Capaciteit: 210mAh
Wacht tijd Tot 365 dagen.
KENMERKEN
Dial vorm: Ronde
Materiaal behuizing: ABS
Band materiaal: Polyurethaan
Compatibiliteit: Android 4.3 of hoger / iOS 7.0 of hoger
Taal: Multilanguage
Kleuren: Zwart met details in rood, grijs of blauw.
AFMETINGEN EN GEWICHT
Afmetingen van wijzerplaat: 43mm
Band afmetingen: 28mm
Afmetingen van het pakket: 9.00 x 9.00 x 9.00 cm
Gewicht: 80g
PAKKET INHOUD
Jongen M3 S phire, handleiding in het engels.

Youngs M3 Sapphire

Jongen M3 Sapphire: Beschikbaarheid en prijs

Deze uitstekende Jongen smartwatch is beschikbaar voor aankoop in Gearbest op een kostprijs van slechts $ 77.22 (€ 64.33) respectievelijk. Mocht u geïnteresseerd zijn, hieronder laten we de directe links naar de pagina ‘ s, zodat u een eenvoudiger, handiger en sneller shopping ervaring.

Buy Kinderen M3 Sapphire 100M Waterdicht Sport Smart Watch op GearBest Voor $77XiaomiToday Beste Aanbiedingen

Facebook Reacties

Leave a Reply