Stap Up Van Uw Spel! Voor De Koele Xiaomi Mi-Hoofdtelefoon Ontspannen Versie Voor $39.99 Op TomTop
Het is geen geheim dat Xiaomi is het produceren van allerlei gadgets en accessoires. Zelfs zo, het bedrijf is geen nieuwkomer op de markt voor koptelefoons, het heeft een grote verscheidenheid aan zijn naam, zoals de Xiaomi Mi Hoofdtelefoon en Zuiger Pro In-ear headset. Echter, een van de meest gewilde modellen heeft een strak design, een intuïtieve bediening en veel meer functies. Dit zijn geen andere dan de Xiaomi Mi-Hoofdtelefoon Ontspannen Versie, een zachte, mooie en comfortabele hoofdtelefoon ontworpen die alleen door het zien van hen kan je je ontspannen voelt, stel het gebruik ervan!

Xiaomi Mi Headphones Relax Version

Tomtop biedt ze in een grote flash-aanbieding met een korting van 25%, dus als je wilt genieten van rustige muziek zonder onderbrekingen, dit is uw beste optie. Laten we een kijkje nemen op een van de meest opvallende kenmerken.

Xiaomi Mi-Hoofdtelefoon: Design en functies

Als het gaat om ontwerp, Xiaomi altijd heerlijkheden ons met zijn minimalistische stempel en deze hoofdtelefoon zijn niet ver achter. Daarnaast is de hoofdtelefoon zijn gemaakt van hoge kwaliteit plastic, zodat ze niet zien of voelen goedkoper. In de rechter oortelefoon, we hebben een druk op de knop met meerdere functies: afspelen, pauzeren, het doorgeven van nummers en inkomende oproepen beantwoorden. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lust voor het oog en zacht om aan te raken. Ook, ze zijn gemaakt om lang mee, zodat ze niet beschadigd worden door overmatig gebruik.

Xiaomi Mi Headphones Relax Version

In de kabel vinden we een hands-free microfoon om gesprekken te beantwoorden. Xiaomi zegt dat de kwaliteit van het gesprek is uitstekend; de stemmen zijn duidelijk en sterk aan beide uiteinden. We kunnen er zeker van zijn dat de Xiaomi Mi-Hoofdtelefoon is goed te gebruiken, zelfs voor een langere periode van tijd. Zoals de naam “ontspannen versie’ geeft, zijn de beste metgezellen voor die dagen en te ontspannen in het comfort van uw huis of om af te leiden terwijl het doen van vervelende werk. Dat niet alleen, we raden ook aan hen om te gaan voor een run, voor lange reizen of gewoon gaan voor een wandeling. Gewoon, je beste bondgenoten ten alle tijden!

Xiaomi Mi Headphones Relax Version

Xiaomi Mi-Hoofdtelefoon: Geluid Kwaliteit

U zal niet worden verrast om dit te lezen, maar de geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is zeer goed, bijna uitstekend. En we doen niet zeggen dat het alleen voor de publiciteit, honderden gebruikers bevestigen dit. In feite, ze hebben gezegd dat dit de beste geluidskwaliteit hebben ze ooit gehoord in een andere telefoon in deze prijsklasse. Het geluid is vrij evenwichtig en duidelijk.

Xiaomi Mi Headphones Relax Version

In het algemeen kunt u hoort de uitgesproken hoge en medium zonder problemen. De meeste van de bassen zijn ook duidelijk verstaanbaar en zijn groot; Echter, verwacht niet te horen veel bas, die je raken en buzz u naar de darmen. Ten slotte, tussen al het geluid en de mix van harmonieën, ziet u geen vervorming. Zelfs niet in de hoogste volume-instelling.

Xiaomi Mi Headphones Relax Version

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van deze mooie en comfortabele Xiaomi hoofdtelefoon, nodigen wij u uit om toegang te krijgen tot de product pagina op de online shop mall – TomTop.

Voor de Xiaomi Mi Hoofdtelefoon op $39.99 Gratis Verzending

 

Facebook Reacties

Leave a Reply