IMASS A3 Dammsugare Granskning med Rabatt 166.99 sek
I ljuset av evolution och revolution av robotteknik, många av robotar för att underlätta det dagliga livet och lindra mänskliga insatser som görs för dessa insatser. Nyligen har det skett en spridning av rengöring robotar som fungerar automatiskt och ja, Vi kallade det IMASS Dammsugare Robot, som kommer att låta dig veta dess fördelar och användningsområden och du kommer att hitta en rabatt att köpa den med en cool priset så skynda dig

Design :

Detta renare kommer i en rund design som ger den en mer estetisk och även en liten storlek och har en mycket låg höjd, vilket gör det möjligt att komma in i små och trånga ställen, till exempel under sängen eller soffan, och detta senare finns i flera färger, inklusive svart och vitt och har knappen “Rensa” bara klicka på den och Vakuum IMASS kommer att Starta automatiskt Rengöring , och från dess ha en trasa för att använda den vid start mop , och den kommer med 2 hjul att gå runt hemma och gå till något ställe, lätt och hastighet

Funktioner & Specifikationer :

Denna maskin fungerar som en dammsugare som rengör alla typer av smuts och skannar också, och även innehåller en tank med stor kapacitet inte kommer att behöva ändras eller töms varje kort tid har det sex sätt att göra ren är: Auto, Spot, Edge, Sicksack, Förbättra och Intelligent Som hjälper dig att städa ditt hus helt och fullständigt även på platser som är svåra att nå, eftersom det finns flera sensorer som hindrar honom från att kollidera med saker och vet när och vart man ska gå, så du behöver bara slå På den och gå och Dammsuga Rent runt hem automatiskt och säkerhet sensorer

Batteri :

Denna enhet har en 2500mh batteri som håller i upp till 3 timmar av kontinuerligt arbete, men denna enhet har en bra funktion när batterinivån är låg , Dammsugare går automatiskt till laddaren med sig själv och laddare själv, du kommer aldrig tröttna på det, det är verkligen dagens enheten

Att använda Dammsugare måste du använda den registeransvarige som innehåller sex lägen för rengöring och innehåller två listor där den sistnämnda är igång med två batterier, men du kan hoppa över allt detta genom att slå på det automatiska läget och dammsugaren kommer automatiskt styr själv

Prestanda : för Att Rengöra varje Plats om ditt hem

Om du vill ha renare kanter runt ditt hem omkrets, kan du använda vredet för att justera rengöring läge i kanten position så ägna särskild uppmärksamhet åt att plocka upp vad som är längs väggarna och plocka upp de bitar

Mop-Läge :

Detta robot som inte bara fungerar som en dammsugare, den kan också fungera som en golvmopp för att säkerställa rengöring och scanning av effekterna
Där den sistnämnda innehåller en trasa som hjälper till att torka marken, för att till exempel torka av effekterna av skon och även effekterna av katter, som stör oss ibland vid in-och utgång till trädgården lämnar spår som kan vara lätt att elimineras genom den kraftfulla IMASS A3

Köp nu

Köp IMASS A3 Dammsugare på $166.99 på TomTopCoupon Kod:

Facebook Kommentarer

Leave a Reply