Den Eleganta Xiaomi 70 Minuter Bil DVR Kamera Nu Upp För Bara $37 med Fri Frakt
Xiaomi 70 minutes Car DVR Camera

Xiaomi lanserade 70 Minuter Bil DVR Kamera som 118 skickar MIJIA crowdfunding produkt. Gadgeten var väl fått särskilt på grund av sin unika design och en rimlig prislapp på 189Yuan ($28). Tja, den goda nyheten är att du nu kan köpa smart DVR kamera från online-återförsäljare LightInTheBox för bara $37.61. Vill du veta mer? Läs på.

70 Minuter Bil Dashcam är utrustad med en kraftfull Sony IMX323 bildsensor som stöd för 1080p videoinspelning och skulle leverera bilder med levande klarhet. Kameran kommer också med en 130 ° vidvinkelobjektiv som kan täcka upp till tre körfält. Den gadget med en konisk form med kameran placerad på sidan av konen. Själva kameran har en sfärisk lins, som är helt i glas med 7 lager beläggning som förbättrar ljustransmissionen, minskar reflektion och för att förhindra att glas från sprickbildning från extremt höga temperaturer.Xiaomi Dashcam

70 Minuter Dashcam kommer också med en roterande fäste som låter användare rotera den lutningsvinkel som lugnar glas vinkling av bil. Den dashcam också funktioner för röst-stöd och kan styras med hjälp av röst. Rösten sägs ha testats med hjälp av olika personer för att se till att man värdesätter olika accenter. Kameran strömbrytaren är placerad i ena änden av dash-kamera och är omgiven av ljus. Ljusindikatorn kommer i tre olika färger, blå, grön och röd. Blå färg indikerar att enheten är påslagen och grön blinkar när kameran spelar in. Den röda färgen är ett tecken på ett onormalt inspelningen.Xiaomi 70 minutes Car DVR Camera

Smart Dashcam får sin strömförsörjning från bilens cigarettändaruttag och har stöd för WiFi. Wi-Fi ger den dashcam för att ansluta till en smartphone och detta gör det möjligt att i realtid visning av kameran fotograferar session.

Du kan köpa den här snygga DVR kamera för bara $37 med Fri frakt använda köp-knappen nedan.

Köpa Xiaomi 70 Minuter Smart DVR Dash Kamera För $37Free Frakt

Facebook Kommentarer

Leave a Reply