QCY QY12, otroliga hörlurar för vår Smartphone för endast $16.99 (Kupong ingår)
QCY QY12

Idag är vi tillbaka med en utmärkt kandidat till ljudet av den bästa musiken, röra våra höfter och njuter av den mest extatiska melodi som vi kan höra, om rock, pop, elektronisk och sluta räkna, eftersom stjärnan enhet i detta avsnitt vet mycket väl hur att falla i kärlek, men innan de spår vi kommer att ge en snabb recension av en produkt som kan tillgodose alla våra förväntningar, JBL T180A är hörlurar med brusreducering och oklanderlig ljud som presenteras med en rabatt på drömmar och nu att fortsätta i samma takt har vi QCY QY12, hörlurar med exemplarisk design och fantastiska specifikationer som bokstavligen kommer att böja våra öron, men det bästa av allt är priset, eftersom de kommer tillsammans med ett erbjudande om att vi måste dra nytta av.

QCY QY12

QCY QY12: Design

Den QCY QY12 har en slående design som upprätthåller den perfekta kombinationen mellan elegans och komfort, så att använda den här enheten kommer inte att utgöra någon form av obehag i våra öron, detta beror på att de har silikon gummi band som ligger på toppen av detta. Å andra sidan, dessa hörlurar är tillverkade av metall med fina nedskärningar för att klara av att profilera sin stil, att nå en unik textur och allt detta är tack vare CNC-teknik, samma som vi har haft i olika terminaler. De finns i en enda färg, som svart, vilket accentuerar alla dess detaljer ganska bra, öka dess skönhet. De har en liten kontrollpanel som gör det möjligt för oss att gå framåt eller bakåt i spåret, även har en volymkontroll och som den sista faktorn för att lyfta fram är resistent mot svett, idealisk för sport-användare.

QCY QY12 design

QCY QY12: Ljud och kompatibilitet

Den QCY QY12 erbjuder oss en oklanderlig ljud i varje mening av ordet, eftersom de visar en utsökt balans mellan toppar och dalar, så resultatet är ett ljud av drömmar oavsett vilken typ av musik vi lyssnar på, och nå en frekvens mellan 20-20000Hz och en maximal volym på upp till 98 decibel. Dessa hörlurar är endast kompatibel med Smartphones och för detta måste vi ladda ner Portable Media Player – applikation som är tillgänglig i Google Play store, så att de kan synkronisera med Android operativ system.

QCY QY12 sound

QCY QY12: Batteri

Den QCY QY12 har en icke-löstagbar interna batteri med en kapacitet på 90mAhsom säkerställer en tid av användning av upp till 5.5 på varandra följande timmar, antingen lyssna på musik eller svara på samtal, å andra sidan, tillverkaren försäkrar oss om att bara Det kommer att ta runt 2 timmar för att nå 100% laddning, medan den i standby-läget kan de hålla i upp till 180 timmar.

QCY QY12 battery

Var kan man köpa det?

För närvarande kan vi förvärva QCY QY12 i Gearbest med en otrolig rabatt, allt vi behöver göra är att tillämpa följande kupong (QY12K), så att det slutliga priset kommer att vara endast $16.99, förändringen skulle vara €14.31, även om, Som alla erbjuder, har detta en tid, så vi måste skynda oss om vi vill dra nytta av det. Då kommer vi att lämna köp-länk om du är intresserad av denna skönhet:

QY12K

Köp QCY QY12 på GearBest För $16.99 XiaomiToday Bästa Erbjudanden

Facebook Kommentarer

Leave a Reply