[Bästa Köp] BlackBerry KEYone 4G-Smartphone, med den bästa kameran nu på $489.99 [Jul Affären]
BlackBerry Keyone är en telefon som levereras med Android 7.1 operativsystem och inte saknar ett fysiskt tangentbord, något som präglar många av de enheter av detta företag. Med finish och kompatibilitet med LTE-nät, denna modell integrerar även fingeravtrycksläsare på sin framsida.

Den processor som är en del av smartphones är en Qualcomm Snapdragon 625, som har åtta kärnor som arbetar vid en frekvens på 2 GHz. Förresten, GPU är ett 506 avloppet lösningsmedel, så att den inte har problem med grafik i tre dimensioner. RAM för sin del och som du kan se i datablad för BlackBerry Keyone, är 3 GB.

Terminalen kommer med en 4,5-tums skärm med IPS-panel och 1080p-upplösning. Detta gör att du kan övervinnas utan problem 400 dpi, och vi måste komma ihåg att denna modell integrerar tangentbord så att framsidan är klar med denna integrerade tillbehör, men det saknas inte Gorilla Glas 4 skydd och denna modell ingår USB – port av typ C, som är kompatibla med standard 3.1 i anslutning gränssnitt.

Lagring är löst med 32 GB internt, som åtföljs av möjligheten av att utöka dem genom att använda microSD-kort på upp till 256 “gigas”. I vad som har att göra med batteriet, som har snabbladdning -Snabb Laddning 3.0, strömstyrka är 3,505 mAh. Denna modell, förresten, har NFC och är kompatibel med Wi-fi Dubbla Band.

Det bör slutligen noteras att det som visas i datablad för BlackBerry Keyone, den stora kameran har 12 megapixlar med bländare F: 2.0 och möjlighet till inspelning med 4K kvalitet. I vad som har att göra med den egna sensor för selfies, detta är 8 Mpx, med bländare F: 2.2 i ditt fall. En sista anmärkning: FM-radio antennen är integrerad, vilket är intressant för vissa.

Blackberry Keyone är en av de bästa övergripande smartphones på marknaden, packning alla nödvändiga funktion som en konsument vill ha. Och nu som det kommit på Gearbest. du kan köpa det billigare i pris på endast $489.99 frakten är gratis över hela världen utan tullavgifter, Så vad väntar du på? få din genom vår länken nedan och bli en pro-nörd.

Köpa BlackBerry KEYone 4G Smartphone på GearBest För $489.99 XiaomiToday Bästa Erbjudanden

Facebook Kommentarer

Leave a Reply