ÅRSSTÄMMAN A8: en super-strong smartphone på $142
Tur för oss alla, Android finns i en mängd enheter av alla typer, storlekar och priser. Även om man vill ha en trevlig telefon på utsidan, en annan kanske föredrar en större än genomsnittet skärm, medan en annan kanske bara behöver en telefon som man kan prata på WhatsApp med sina vänner. Det finns också de som vill ha en mycket resistenta telefon, som varar slag, damm och särskilt vatten. Alla dessa egenskaper är uppfyllda av ÅRSSTÄMMAN A8, en enhet som inte bara stark på utsidan men också kraftfullt på insidan.

ÅRSSTÄMMAN A8: egenskaper och tekniska specifikationer

Det första vi märker när vi ser ÅRSSTÄMMAN A8, är att vi inte framför en vanlig telefon. Modellen syftar inte till att vara den finaste och lättaste på marknaden, varken den vackraste eller den mest premium, om inte vad du letar efter är motstånd, vara den svåraste och motstå den mest extrema förhållanden. Inte i onödan, vi har en vattentät telefon till ett djup av 1,2 meter (IP-68), dessutom, att motstå damm och faller från fall upp till en och en halv meter hög. Dessutom, och detta är svårt att hitta i andra telefoner på marknaden, ÅRSSTÄMMAN A8 tål extrema temperaturer från -40 grader till 80 grader, vilket gör den perfekt för att ta det till de mest extrema förhållanden.

  AGM A8 AGM A8

Om din hårdvara, vi har en Qualcomm Snapdragon-410-processor, 3 GB RAM-minne, 32 GB lagringsutrymme utökas med microSD-och en fantastisk 4,050 batteri. För övriga avsnitt hittar vi en 5-tums skärm med HD-upplösning, en bakre kamera på 13 megapixel, Android 7.0 samt NFC och fingeravtrycksläsare, något som verkligen uppskattas.

AGM A8

AGM A8

Det är en smartphone som trots sin yttre hårdhet, har en del ganska bra funktioner-något som terminaler av detta slag inte brukar ha-och därmed en mer än prisvärd prestanda för att kunna använda alla program och spel som vi kan ladda ner på Google Play, inga krascher, inga krascher och utan fördröjning. En utmärkt telefon för dig som arbetar i extrema förhållanden eller resor till de hårdast hörnen av planeten, som behöver en smartphone som tål allt , men på samma gång har en mer än acceptabel prestanda.

ÅRSSTÄMMAN A8 är en ganska solid enhet som du kan köpa nu på Gearbest för ett pris av $142, De erbjuder inte varar länge, så använd vår länk nedan för att få det lägsta tillgängliga pris.

Köp ÅRSSTÄMMAN A8 4G Smartphone på GearBest För $142XiaomiToday Bästa Erbjudanden

Facebook Kommentarer

Leave a Reply