UMIDIGI Z Pro 4G Phablet för $175.99: levereras med 3780mAh batteri och Dubbla Kameror
UMIDIGI Z Pro

UMI Z kan ha varit imponerande, men dess efterföljare är ännu bättre. Den UMIDIGI Z Pro presenterades på Mobile World Congress händelse, bli den första smartphone från företaget eftersom tillverkarens namn.

UMIDIGI Z Pro

 

Den UMIDIGI Z Pro släpptes på $299.99, men det är för närvarande erbjuds på en all-time low på Gearbest denna Jul. Hur lågt kan UMIDIGI Z Pro går än en $175.99 prislapp? Med tanke på dess funktioner, detta är definitivt en stjäla. Med kupongkod Xmas355 du kan få UMIDIGI Z Pro på $175.99. Här är beviset:

UMIDIGI Z Pro CouponEtt bevis på att kupongen fungerar

Den UMIDIGI Z Pro levereras med en 5,5-tums 2.5 D-böjda glas skärm med Full HD-upplösning. Det sport helt i metall att bygga med en premie utseende och känsla medan sporting en hem knapp som deputises som en fingeravtrycksläsare.

Smartphone har så mycket makt, som drivs av en 2,6 GHz-Deca-core-processor. Chipset antar en Helio X27 processor som åtföljs av en Mali T-880 MP4 GPU som garanterar minimal fördröjning på att driva stora applikationer eller mycket krävande spel.

Den UMIDIGI Z Pro har 4GB RAM på erbjudande för att utföra operationer med lätthet med garanti för sömlös multitasking. Det kommer med 32GB inbyggt lagringsutrymme för att lagra program och multimedia filer, men om det är slut, det finns stöd på sidan för 256GB extern lagring genom att använda tack vare dess hybrid dual SIM-kortplatsen.

UMIDIGI Z Pro Design

Smartphone profil förstärks genom närvaron av dess dubbla kamera inställningar. Det har dubbla 13MP kamera som erbjuder uppmärksamhet på detaljer på bilderna för att lägga till aldrig tidigare skådad skärpa, detta i kombination med de många funktioner som tillåter dig att ändra dina bilder till perfektion. På framsidan, UMIDIGI Z Pro sport en 13MP selfie kamera med mjuk blixt som ger extra ljusstyrka i svagt ljus.

Det backas upp av en 3780mAh batteri som ska räcka för att driva igenom över en halv dag på en genomsnittlig användning läggs till det faktum att den stöder UMIDIGI s PE+ snabb laddning funktion. Den enhet som körs på Android 6.0 Marshmallow OS ur lådan som är lite föråldrad just nu, det kan uppdateras till Android 7.0 Nougat, dock.

Det finns ett begränsat antal enheter av UMIDIGI Z Pro är tillgänglig för försäljning på Gearbest just nu. Du kan klicka på knappen nedan för att få enheten.

Köp UMIDIGI Z Pro 4G Phablet för $175.99 på GearBestBest Erbjudanden via XiaomiToday

Facebook Kommentarer

Leave a Reply