Topp 3 High-End Bärbara Datorer Som Finns Till Rabatterat Pris Taggar [Kuponger]
Top 3 laptops

Verkar som topp märken som inte lämnar någon chans till andra. Men sanningen är att om du vill köpa en bra bärbar dator till ett överkomligt pris tag, det finns myriader av erbjudanden du kan välja från. För att hjälpa dig att köpa den bästa high-end datorer redovisade ett populärt märke har vi valt ut tre modeller. Dessa bärbara datorer är också erbjuds till rabatterade priser om du använder kuponger. Så om du vill någon av dem, det är bättre att skynda dig för att inte missa din chans att få tag på en billig men bra bärbar dator.

Chuwi LapBook Luft

Faktiskt, detta är en förbättrad variant av Chuwi LapBook 14.1, som är i mitten av LapBook 12.3 och LapBook 15.6. Den levereras med en 14,1-tums skärm med Full HD-upplösning. Det är också fylld med en Intel Celeron N3450 SoC klockad till 1,1 GHz. Den senare körs på en 14 nm-processen nod (P1273) med FinFETs. Förutom fyra CPU-kärnor, chip innehåller också en DirectX 12 kan Gen9 GPU. Det är därför som klarar av att ge 4K-video. Dock Chuwi LapBook Luft har även ett 8GB DDR3 RAM-minne för att inte tillåta någon app eller ett spel slut på minne.

Som för gränssnitt, det levereras med två USB 3.0-portar, micro HDMI-slot, DC-jack, TF kortplats, WLAN-kort, och 3,5 mm ljudutgång. Men vad som är mer intressant, det stöd för dual-band wi-fi trådlöst Lan 802.11 b/g/n/ac samt Bluetooth 4.0.

För närvarande Chuwi LapBook Luftkonditionering är tillgänglig för $349.99 bara efter att kupongen (kod: CHUWIEU).

Chuwi LapBook Air Recension

Köp Chuwi LapBook Luft på $349.99 på GearBestCoupon Kod: CHUWIEU

Cube Tänkare

Detta är en riktig djur sporting en häpnadsväckande design samt hårdvara. Kuben Tänkare kropp är tillverkad av aluminium legering, medan chassit har genomgått CNC-process. Den har en mindre skärm med en diagonal på 13,5 tum. Men dess upplösning är upp till 3K. Plus, skärmen är kapacitiv stöd för 10 punkters touch.

Kuben Tänkare är en high-end laptop packa den senaste Intel Kaby Sjön (Mos 7) M3 processor (Intel Core m3-7Y30) med dubbla kärnor som körs med en maximal frekvens på 2,6 GHz. Det är ihopkopplade med ett 8GB LPDDR3 RAM och 256GB SSD. Slutligen, det är en 5000mAh kapacitet batteri för att hålla den bärbara datorn vid liv i ca 6 timmar.

Det är en kupong (kod: Cubethinker) så att du kan få dina händer på denna laptop till ett rabatterat pris av $549.99.

Cube Tänkare Recension

Köp Kub Tänkare på $549.99 på GearBestCoupon Kod: Cubethinker

Xiaomi Notebook Luft

Slutligen nådde vi Xiaomi bärbara datorer erövrade världen för en stund. Detta är en förbättrad variant av den första-gen Xiaomi Mi Notebook Luft. Inte av misstag, denna laptop anses vara närmast och farligaste konkurrenten till Apples MacBook Air. Xiaomi Notebook Luften som kommer med massor av avancerade funktioner, men kostar också mindre i förhållande till dess hittat far.

Eftersom det finns många versioner av denna laptop, låt oss fokusera på en av dem kallas som Xiaomi Notebook Air 13.3 fingeravtrycksläsare. Faktiskt, vi har att göra med den högsta modell från denna linje. Den har en 13,3-tums Full HD IPS-skärm, kamera på framsidan för videosamtal, 5400mAh batteri, och vad som är mer viktigt, Intel Core i5 7200U chip ihop med en Intel HD-Grafik 620 grafik-kort, 8GB DDR4 RAM och 256GB SSD M2 hårddisk. Det finns 2 USB3.0-portar, USB-Typ-C-port, och dual-band Wi-fi-stöd.

I detta ögonblick Xiaomi Notebook Air 13.3 Fingerprint Sensor säljs på $769.99 efter att kupongen (kod: XiaomiEU4).

Köpa Xiaomi Notebook Air 13.3 på $769.99 på GearBestCoupon Kod: XiaomiEU4

Facebook Kommentarer

Leave a Reply