[Affären] Finow Q7 Smartwatch – Android 5.1 och GPS Går Ner För $68.04!
Finow Q7

Det smartwatch telefonen på marknaden är ständigt växande och det finns så mycket efterfrågan för dessa produkter, och om priset är rätt. Det finns så många provokativt dyra smartwatches på marknaden och många söker för att budgeten smartwatch som kan åtminstone försöka att konkurrera med dyra high-end motsvarigheter. Om du söker efter ett, då din sökning kan lika väl vara över. Den Finow Q7 3G smartwatch Telefonen är absolut vad du behöver. Den har en mycket framträdande utseende men under dess utseende sin djuriska natur. I sanning, Finow Q7 kommer inte låta dig ner med tanke på dess prislapp och det faktum att det fartyg som används mest processor. Låt oss sluta prata och dissekera denna enkla odjuret i detalj.

Finow Q7 Smartwatch Phone

Finow Q7 3G Smartwatch Telefon – Enkel Design Med Dual Core MTK 6572-Processor

Design & Display

Den Finow Q7 använder konventionella rund skärm som de flesta av sina syskon i Finow familj. Bärbarhet och vikt är mycket viktiga funktioner i någon smartwatch och Finow Q7 har inte besviken i detta avseende. Med en vikt på endast 75 gram, kan du vara säker på att du kan bära denna klocka utan att veta att det finns där. Denna visning av denna klocka är konsekvent med andra i sin bransch. Den levereras med en kapacitiv 1.3-tums skärm med 240 x 240 upplösning, men det behöver inte offra något med avseende på färg och livfullhet. Detta smartwatch har tunna ramar och chassit är smidda av metall som ger titta på ett förstklassigt utseende.Denna nya medlem i Finow familjen ger nya intryck med en läder band premium design och olika stål som var ganska dyrt att processen men var värt det eftersom det skapar sin kompetens med en perfekt integration i detalj. Det är för närvarande tillgänglig i svart och silver färger.Finow Q7 Smartwatch Phone

Hårdvara & Prestanda

Detta är en aspekt av där Finow Q7 har förbättrats från sina föregångare. Den sport de mest populära chip för smartwatches, dual-core MTK6572 klockning 1 ghz tillsammans med 512 GB RAM-minne och 4 gb internt minne som kan utökas via TF-kort upp till 32GB. RAM-storlek kan vara lite nedslående, men ROM storleken utan tvekan kompenserar denna brist. Med sina stora lager tillgänglighet, det uppfyller underhållning för dig när som helst och vilken dag som helst. Detta är bara en smartwatch telefon och vi ska ge det några kredit-med tanke på det faktum att vissa smartphones fartyg med liknande RAM-storlek. Den Finow Q7 är den första modellen i Finow familj till sport enkel 3-megapixel HD-kamera på framsidan med 3,0 M bländaren och ett bra objektiv kvalitet. Det kan fånga fantastiska bilder.

Finow Q7 Smartwatch Phone

OS & Anslutningar

Den Finow Q7 körs på Android 5.1 vilket är vad du kommer att hitta i många smartwatch-telefoner. Även om Android 5.1 verka omoderna, det kommer helt att köra alla apps som du behöver för underhållning på din handled. Detta smartwatch levereras med Bluetooth 4.0 för snabb anslutning och stöder en enda nano-SIM-kort med 3G-nätet.

Batteri & Andra Funktioner

Den Finow Q7 fartyg med 430 mAh Inbyggt batteri. Om batteriet verkar liten, sin kraftfulla processor ger mer stabilitet, utmärkt system för optimering och en inre struktur som stöder låg strömförbrukning. Den puls funktion av denna smartwatch är fantastiska. Den levereras med låg effekt och högpresterande CMOS-bearbetade optiska sensorer med tre Lysdioder (två gröna och en infraröd (IR)), en integrerad DSP, riktad som en puls upptäckt (HRD) sensor. Den är baserad på en optisk sensing-teknik som fångar bilder med högre upplösning än traditionella fotodiod. Bilderna är sedan bearbetas genom den inbyggda DSP för att få behandlas PPG (Photoplethysmogram) uppgifter som ska användas för att härleda hjärta priser. Detta smartwatch är fuktsäker (IP65 certifierad).

Säljer Poäng

  • Underbar Och Enkel Design
  • Kraftfull Processor
  • Stort Internt Minne
  • Topp-Pulsmätare-Funktion
  • Fuktsäkra

Ned Poäng

  • Liten RAM-Storlek

Var Till Köpa Finow Q7 Smartwatch?

Den Finow Q7 smartwatch telefonen är för närvarande tillgänglig på Gearbest för $68.04. Beroende på ditt land och din föredragna leveransalternativ denna produkt kan levereras GRATIS.

Köpa Finow Q7 smartwatch telefon på Gearbest för $68.04 XiaomiToday Bästa Erbjudanden

Facebook Kommentarer

Leave a Reply