Ta tag i Den Budget Meizu M5C 4G-Smartphone För $103.80
Kinesiska smartphone-tillverkare, Meizu har släppt en hel del produkter och Meizu M5C är en av dem. Detta nybörjar smartphone har fantastiska funktioner när du jämför priset. M-serien är den första av Meizu lineup som var lanseras exklusivt för den internationella marknaden och med denna serie, Meizu har i sin katalog med olika smartphones, med fokus på de olika behoven och möjligheterna i varje användare.

Meizu M5C – Hög-Kvalitet Bygga Material

När det gäller design, trots priset, denna mobiltelefon är gjord av bra kvalitet polykarbonat material. Den bakre luckan sticker ut lite eftersom det var första gjuten vid 85 ° C, och sedan gick det genom en spruta process som har gett en enhetlig och tålig yta. Dess front design har en enda knapp som gör det möjligt för oss att enkelt hantera mobiltelefon. När vi har den i vår hand det lämnar oss med goda känslor. Meizu M5C kommer med en dimension av 14.40 x 7.05 x 0.83 cm, det är endast 8 mm tjock och väger bara 135 gram, vilket gör den till en perfekt bärbar smartphone. Det är för närvarande tillgänglig i fyra slående färger: svart, guld, rosa, röd och blå. Det enda problemet med det glittrande design av denna smartphone är att den bakre sidan lockar skriver ut ganska snabbt så vi måste städa så ofta som möjligt.

Hårdvara & Prestanda

I hårdvara, vi hitta en 64-bitars MT6737 processor i denna smartphone. Denna quad-core-processor på 1,3 GHz, som är tillsammans med 2 gb RAM-minne och en Mali T720 GPU. Med dessa funktioner, och vi kommer att ha mer än tillräckligt för att flytta system och applikationer smidigt och även spela en stund med casual spel. Den nya Sinne funktion ger intelligenta teknik-team som “delar ut” memory till olika program, som ger en enastående upplevelse. För förvaring, den är utrustad med 16 GB som kan utökas med ett microSD-kort på upp till 128 GB.

Visa

Så långt som Meizu M5C skärmen är berörda, det monteras en 5-tums panel med avancerad GFF fullständig laminering teknik. Det har också HD-upplösning med 16:9-format. Bilderna är tydliga och ljusa, medan ljusstyrkan på skärmen justerar automatiskt för att skydda dina ögon så mycket som möjligt. Den här telefonen har den fördelen att vi kan använda det i mycket ljusa miljöer, även i direkt solljus. Vi skulle ha föredragit en lösning av denna terminal för att vara FHD, men logiskt sett skulle detta ha ökat kostnaderna för enheten.

Kamera

Den bakre kameran i Meizu M5C är 8MP. Denna kamera är utrustad med en bländare på f/2.0 och dubbel dubbel-LED-LED-blixt. Det måste också sägas att denna del av modulära objektivet innehåller professionell ISP teknik. I praktiken, kameran är mycket elegant och har en hög nivå av detaljer i bilderna. När du fotograferar i motljus bilder, det är möjligt att utöka det dynamiska omfånget med HDR-läget. App av den här kameran har ett PRO-läget som gör det möjligt för oss att konfigurera vissa parametrar, som till exempel ISO-känslighet eller exponering. I video-läget, det kan spela in i 720p. Den selfie shooter är en 5MP ger oss tillräckligt för att ta selfies med bra färger och en acceptabel nivå av detaljer.

OS, Nätverk Och Anslutningar &

Meizu M5C körs på Android 6.0. Vi kan inte bortse från det faktum att Meizu M5C kommer mycket väl förberedda i avsnittet anslutningar. I tillägg till den välkända 2G, 3G och 4G-nät, denna terminal innehåller DSDS, vilket ger dig möjlighet att enkelt växla mellan ett telefonnummer till en annan med hjälp av en knapp. Tack vare GPS-du kan planera med total precision, dina rutter, oavsett var du är. Utrustningen är klar med en typisk Wi-Fi-och Bluetooth-anslutningar.

Batteri & Andra Funktioner

Denna smartphone drivs med ett 3000 mAh icke-utbytbart batteri. Andra funktioner som ingår i denna enhet inkluderar 3.5 mm Ljud-Ut-Port, Mikrofon, Micro USB-kontakt, Högtalare, Accelerometer, Sensor för Omgivande Ljus, Gravity Sensor, Gyroskop, Ir, och rörelsesensor bland andra.

Var Kan jag Köpa Meizu M5C?

Meizu M5C är för närvarande till salu på Gearbest för $103.80. Beroende på din position och rekommenderad frakt alternativet, denna produkt kan föras till dig GRATIS.

Köp Meizu M5C på Gearbest för $103.80 XiaomiToday Bästa Erbjudanden

Facebook Kommentarer

Leave a Reply