[Quick Deal] Xiaomi M365 Folde El-Scooter på $319.99 [Kupon]
Xiaomi M365 folding electric scooter

Du ved, Xiaomi har produkter til alle tilfælde af livet. Så vær klar til at se alle produkter med dette mærke. Et af disse produkter er Xiaomi M365 folde el-scooter, som har formået at blive populær i den verden, og selv at vinde en tyske IF Design Award. Takket være en stor design og innovative funktioner dette køretøj kan vinde hjerter af mange kunder. Som for nu, det har fået en enorm pris ud, og det tilbydes på $319.99 hvis du bruger kupon (kode: MiScooterYE). Dette er helt sikkert den laveste pris for dette produkt i øjeblikket. Vi er bekendt med mange tilbud til rådighed på forskellige forhandlere. Ingen af dem, der tilbyder dette produkt, til den pris, vi kommer i. Men du skal vide, denne kupon er gyldig til 20 enheder. Så hvis du har været på udkig efter sådan et køretøj, gå ikke glip af din chance.

Der er to farvemuligheder for Xiaomi M365 folde el-scooter – sort og hvid. Men denne kupon fungerer kun for de sorte. Det kommer med et minimalistisk design. Dens højde er 114cm, som er ganske appropriable for de fleste mennesker. Styret er på 43cm, som er en almindelig skulder bredde af en voksen. Når Xiaomi M365 el-scooter er foldet ned, dens højde 49cm.

Læs: Xiaomi Mi Smart El-Scooter Billede Tour – Billige, Smukke To-Hjuler

Grebet er lavet af gummi og giver en skridsikker ydeevne. Klokkerne er beliggende ved siden af grebet. Det vigtigste materiale, der anvendes i dette produkt er aircraft grade aluminium. Det er derfor, det er en smule tungere end andre modeller, 12,5 kg. Puden er lavet af en anti-udskridning og non-slip materiale. Opladerstikket er placeret under det, og der er beskyttet med en vandtæt gummi. Den 18.650 mAh lithium-ion-batteri med et batteri, kapacitet 280Wh og tilbyder de øjeblikkelige maksimale effekt 500W er placeret under puden besætter hele omkredsen.

Xiaomi-M365-Electric-Scooter-K02

Det virker på BMS battery management system. Så du vil altid være informeret om de resterende strøm via app ‘ en. Sidstnævnte giver også info om den aktuelle status af køretøjet. Sige, du kan se den aktuelle hastighed, den sidste vej, du gik, og den gennemsnitlige hastighed. Dette er en stor mulighed for at overvåge/styre ride, når de udføres af dine børn.

Et af de salgssteder Xiaomi M365 folde el-scooter er forbedret bremseeffekt på grund af en vedtaget ventileret skivebremse system samt E-ABS-teknologi, der indser, hurtig respons og yder effektiv bryde 4m.

Når du starter turen Xiaomi M365 folde el-scooter brug for en indledende hastighed. Når det er fravær, gashåndtaget er ikke aktiveret. Som du kan gætte, det er lavet til at forhindre børn mod uønskede forlystelser. Det konverterer også kinetiske energi til elektrisk energi for at kunne tilbyde bedre batterilevetid. Således, den genanvendelige energi kan bruges til at øge cruising afstand.

Xiaomi M365 folde el-scooter er en hurtig-sammenklappelig køretøj, der kræver kun 3 sekunder til at gøre denne handling. Det giver op til 25 km/t maksimal hastighed, samt op til 30 km af den maksimale afstand for at passere på en enkelt opladning.

Læs: Xiaomi M365 Folde El-Scooter Anmeldelse

Buy Xiaomi El-Scooter på $319.99 på GearBestCoupon Kode: MiScooterYE

Leave a Reply