Xiaomi Mi Not 3 Läckt Rutan Visar Speciell Lista
Xiaomi Mi Note 3

Nyligen Xiaomi meddelat sin nästa-gen Mi Observera telefonen kommer att släppas lös på samma gång med den mycket efterlängtade Xiaomi Mi MIX 2. Detta kommer att ske den 11 September vid en särskild händelse, där ett fåtal Xiaomi produkter kommer att introduceras. Verkar som det är något förvånande, men vi lärde oss om det endast några dagar innan lanseringen konferens. Detta får oss att tro att företaget bestämde sig för att ta Xiaomi Mi Anmärkning 3 till detta parti bara för att i sista stund. Annars, hur du ska förklara den annonskampanj som Xiaomi går nu.

Idag Xiaomi Mi Not 3 ad affischer som vi har sett för några dagar sedan dök upp i den största Kinesiska städerna. Du kan möta dem överallt – på gatorna, i gallerior, på att bygga och så vidare. Vi kommer alltså att se den här telefonen i ett par dagar, utan tvekan.

Xiaomi Mi Note 3 (9)Xiaomi Mi Note 3 (8)Xiaomi Mi Note 3 (7)Xiaomi Mi Note 3 (6)Xiaomi Mi Note 3 (5)Xiaomi Mi Note 3 (1)

Och även om denna fantastiska produkt kommer ut på marknaden så snart vi vet för lite om det. Låt oss börja göra pussel från rutan.

Xiaomi Mi Note 3

För inte så länge sedan vi såg Xiaomi Mi Not 3 box läckte en spion foto. Bilden presenteras endast framsidan av paketet, så vi kunde inte göra några allvarliga antaganden. Den här gången båda sidor lådan har läckt ut och vi kan göra de viktigaste funktionerna. För det första, Xiaomi Mi Not 3 kommer att idrotten en fyra-sidig böjda GLAS kroppen. Till skillnad från Xiaomi Mi MIX 2, Mi Not 3 kommer att komma med mer efterfrågade bostäder. Bortsett från detta, det är en 16MP kamera på framsidan, medan baksidan bär på en dubbel-kamera som bör använda samma sensorer som Xiaomi Mi-6. Slutligen, Xiaomi Mi Not 3 kommer att vara som drivs av en Snapdragon-660 chip.

Xiaomi Mi Note 3

Ärligt talat, vi har hört talas om det tidigare också. Som för kameran, det finns ingen info om vad linser det kommer att vara fullspäckad med, men jag antar att du kommer ihåg provet foto tagna med den här handen. De “experter” bevisa att den var gjord av en 12MP dubbla kamera med en bländare på f/1.8. Den 5.46-tums 1080p-upplösning och skärmen ska vara som tillhandahålls av Samsung, som rapporterats för länge sedan.

Xiaomi Mi Note 3

Det visar sig att vi har känt alltför många saker om denna smartphone före det officiella tillkännagivandet och otaliga läckor. Men vi hade inte uppmärksamma dem. Förgäves. Nu kan vi säga, Xiaomi Mi Not 3 kommer att vara större variant av Xiaomi Mi-6. Tillbaka paneler för båda telefonerna ser identiska. Dessutom kommer det att finnas åtminstone liknande färg alternativ att välja mellan – blå och svart. Men det ryktas den svarta versionen kommer att använda ett keramiskt material för kroppen, medan de ljusa blå versionen kommer att använda glas. Äntligen, Mi Not 3 antas det att komma med en verklig på skärmen ultraljud fingeravtryck teknik. Och även om de chip som tillåter oss inte att tänka så, såg bilder på den kommande flaggskepp visa varken hem-knappen eller back-monterad fingeravtrycksläsare.

Källa

Leave a Reply