Palm Graffiti gjør sin vei til Android




Graffiti

Old-school Palm OS fans (vi vet at noen av dere kom over fra PreCentral.net) vil bli glad for å vite at Tilgang (vi vil ikke gå inn på hele Tilgang-Palm ting) har brakt over den populære appen Graffiti til Android. [Markedet link | App Hjernen]

Graffiti tillater brukere å bruke bevegelser snarere enn et tastatur (type som Swype uten bokstaver). For å aktivere denne appen, som andre tastatur erstatninger, først laste ned fra Market. Gå deretter til Innstillinger, deretter Språk Og Tastatur. Velg Graffiti, og hold deretter nede noen tekst i boksen for å velge inndatametode. Sørg for at Graffiti er valgt og du er flink til å gå!

Dette er Graffiti versjon 1.02, som er den originale fra Palm OS. Forvent å se mer funksjonalitet i fremtiden. Det er hyggelig å se noen av de funksjoner som stod ut for Palm blir brakt over til Android. [PalmInfoCenter]

Leave a Reply