USA Samsung Galaxy S varianter forankret før utgivelse
Galaxy S rooted

Selv om de ikke er offisielt lansert ennå, den AMERIKANSKE versjoner av Samsung Galaxy S (T-Mobile Levende og AT&T Fengsle) har allerede vært forankret. Vi må forvente at dette nå, så det virker som det skjer med alle hot nye Android-telefoner, så de kommer rundt. Enda bedre? Dette er en fin enkel metode — ingen timing, monkeying med SD-kort, uten å ofre kyllinger eller gjøre regn-danser. Bare laste en fil og starte opp i Samsungs recovery. Veldig hyggelig å se en produsent å spille fin med hacking og utvikling i samfunnet i en tid da noen telefoner kommer låst så stramt at hvis du skled en dollar under batteriet dør 3 kvartaler, 2 dimes og en nikkelverk ville komme ut. [xda-utviklere via Android og Meg] Takk thebizz for tips!

Leave a Reply