I billeder: Vores bedste udseende, men på Projektet Ara
Project Ara

Et close-up se på, hvordan den modulære smartphone er på vej

Vi er stadig temmelig måder en væk fra modular — smartphones, som i en enhed med udskiftelige komponenter — at blive en ting. Men det har ikke gjort noget for at mindske spændingen over Projektet Ara, som er meget forsøger at gøre denne form for tilpasses smartphone et levedygtigt produkt. Vores pal Myriam Joire — tnkgrl — bragt os disse billeder fra fredag aften er tryk på preview på Engadget Udvide i New York City, der giver os vores bedste udseende, men på Projektet Ara.

Den enhed, du ser, er at køre en ældre version af Android, men det skal bringes op til snus, før nogen form for offentlig udgivelse. Paul Eremenko, med Google ‘ s Avancerede Teknologi, Projekter og projektleder af Projekt Ara, viste, hvor moduler kan blive byttet om i vil — det kaldes hot-swapping for dem af os, der swap ting, varmt — kan acceptere og gemme strøm, og hvordan Endoskeleton bus ved, hvordan til at håndtere alle at hot-swapping.

Eremenko viste også en app, som gør det muligt moduler, der skal “skubbes ud,” slukning af elektro-permanent magnet og så er det modul, der skal fjernes. Andet modul med en LED-lov til at læse pulsen på Engadget ‘ s Brad Molen.

Og, ja, Ara Projektet løber Angry Birds. (Husk når der plejede at være vores benchmark for alt?)

Så, ja. Ikke en forbruger enhed endnu, men stadig meget cool.

Engadget's Brad Molen, left, and Google's Paul EremenkoProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject Ara with, yes, Angry BirdsProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject AraProject Ara

Tak igen til Myriam Joire for skud. Check hendes hjemmeside på vores tnkgrl.com. Og find ud af mere om Ara Projektet her.

Leave a Reply