Onda V10 Pro Tablet PC Med MTK8173 Prosessor Og Dual Boot OS For $ 212 På Gearbest
Onda V10 Pro tablet PC

Å eie en stor skjerm enheten med en skarp skjerm og fantastisk gaming kvaliteter krever en hel masse penger. Men konkurransen i industrien og markedet har gitt potensielle kunder en fordel slik at du kan nå få en top-notch nettbrettet på en giveaway pris. Det Onda V10 Pro tavle-PC-er opp til tak, og tro meg, med sin MediaTek prosessoren klokkes 2.0 GHz, kombinert med Android OS 6.0, all den nyeste android spill vil kjøre på dette nettbrettet, og det vil tillate deg å forbli tilkoblet og produktiv. La oss ta en nærmere titt på denne enheten, for å se hva den har å tilby.

Onda V10 Pro tablet PC

Onda V10 Pro Tablet PC Med Fingeravtrykk-Sensor

 Design & Utseende

Det Onda V10 Pro tablet PC er ganske tynn og bærbar. Den veier bare 567 gram og har en dimensjon av 25.20 x 16.50 x 0.93 cm. Det har avrundede kanter og sider er buet bak. Dette nettbrettet, PC-en er designet med en blanding av plast materiale på siden med alle metall bakside. Den støtter de PC-modus som er en perfekt office-hjelperen, så vel som tavle-pc-modus for bedre spillopplevelse. Denne enheten åpenbart ser stilig og vakker, men bak den vakre dekselet er den verdifulle og tøff maskinvare.

Maskinvare Og Ytelse

Det Onda V10 Pro tavle-PC-en sport 2,0 GHz Quad-Core MTK8173 prosessor med ultra-low-voltage plattform og quad-core prosessering gi maksimal høy effektivitet makt. Prosessoren er støttet med 2 gb RAM og 32 gb internt minne som kan utvides opp til 128 gb via TF-kort og dermed gi nok rom for bruk og møte alle dine behov. Bildekvalitet med dette nettbrettet er flott som det kommer med en PowerVR GX6250 GPU.

Onda V10 Pro tablet PC

Sin 10.1-tommers kapasitiv (10-punkt) IPS-skjerm med 2560 x 1600 (WQXGA) oppløsning gir en god erfaring for å se på videoer og surfe på Nettet, og det har også en imponerende farge og klarhet. Dette nettbrettet, PC-en kommer med en dual camera setup for å fange minneverdige øyeblikk og høy kvalitet bilder i det daglige liv. Det idrett en 8-megapiksel bakre AF bakovervendt kamera kombinert med en 2.0 MP kamera foran som lar deg chatte med venner.

OS & Andre Funksjoner

Det Onda V10 Pro tablet-PC-en støtter en Dual Boot-operativsystemet. Den kommer med innebygget Windows-10 og Android 6.0. Dermed kan du starte Windows-10 eller Android 6.0 som gir en flott brukeropplevelse. Du kan enkelt bytte fra Android til Windows ved å klikke på Android-logoen på oppdrag for styret. Hvis du bruker Android, er det bare å sveipe ned skjerm fra øverst i høyre side, vil du se en endring-til-Windows-ikonet. Trykk på den for å bytte OS. Med denne enheten, vil du få en ny touchable tablet erfaring.

Onda V10 Pro tablet PC

Dens HDMI-utgang sørger for at du kan bruke en HDMI-kabel for å koble nettbrettet til å sende den tablet-skjerm på TV-skjermer, skjermer eller projektorer og dermed skape din hjemmekino. Fingeravtrykk-sensor sørger for at du kan låse opp nettbrettet med lysets hastighet. Videre støtter en mikrofon, DC Jack, Micro USB-kort, og 3,5 mm stereokontakt.

Tilkobling & Batteri

Det Onda V10 Pro tablet-PC-en støtter Wi-fi 802.11/b/g/n/ac med Dual Wi-fi 2,4 GHz/5.0 GHz og en Bluetooth 4.0 for rask overføring av multimedia. Batteriet er kanskje den viktigste funksjonen av dette tavle-PC. Det følger med en stor 3,7 V 6600mAh, Li-ion polymer batteri som er langt større enn hva vi har på en vanlig smarttelefon.

Selge Poeng

  • Stort Batteri
  • Solid Prosessor
  • Dual Boot OS
  • Lite Strømkrevende Windows

Der hvor Å Kjøpe Onda V10 Pro Tablet PC

Du kan preorder den Onda V10 Pro tablet PC på Gearbest for $ 212. Forhåndssalget ender på August 21, og dette nettbrettet skip fra 23 August. Minimal fraktkostnaden gjelder for dette produktet.

Preorder den Onda V10 Pro tablet PC på Gearbest for $ 212.XiaomiToday Beste Tilbudene

Leave a Reply