Nexus Afspiller video walkthrough!
Hvordan til at oprette og bruge din nye Nexus-Afspiller!

Mine damer og herrer, vi præsenterer dig for Google Nexus Afspiller. Det er en af de første enheder til at køre Android TV smag af Android 5.0 Slikkepind. Det er en ret lille puck af en streaming og gaming enhed. Og i de få dage, vi har været med det, det er blevet et helvede af en masse sjov, især i betragtning af, at det koster blot $99.

Vores fulde anmeldelse af Nexus Spiller, der kommer om kort tid. I mellemtiden kan du nyde denne 13-minutters gennemgang. Hvis du har været på hegnet om, hvorvidt du ønsker at slippe Benjamin på denne fyr, det bør hjælpe dig med at besvare dette spørgsmål.

Og hvis du stadig har mere du gerne vil vide, synge ud i kommentarer, og sørg for at svinge af vores Nexus Afspiller fora.

Leave a Reply