Xiaomi Mi block 3 som Erbjuds För $204 på GearBest [Kupong]
xiaomi mi pad 3

Xiaomi lanserat den senaste versionen av sin tablet, Mi block 3 nyligen och enheten fortsätter med Xiaomi är känt rykte om att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. Xiaomi Mi block 3 kommer med en uppgraderad specifikationer lineup som inkluderar en massiv 6600mAh batteriet bland andra.

Xiaomi Mi Pad 3 drivs av en högpresterande MediaTek-processor med en klockfrekvens på 2,1 GHz. Surfplattan kommer med en 7,9-tums display med 2048 x 1536 pixlar och 326 PPI. Processorn är uppbackad av en cool 4GB RAM vilket är en uppgradering över Mi block 2. Det är också 64Gb internt lagringsutrymme ombord på Mi block 3.

Köpa Xiaomi Tablett Mi block 3 på $204 på GearBestCoupon Kod: AHPad3

På kameran aspekt, Mi Pad 3 förpackningar, en 13MP bakre skytten samtidigt upp framför, du får en 5MP selfie kamera. Den använder USB-Typ-C laddning gränssnitt och stöd för WiFi 802.11 ac antenn med dubbla band. Xiaomi Mi block 3 också kommer med stöd för låg effekt Bluetooth 4.1 teknik. Som sagt, enheten hålls på av en stor 6600mAh batteri som stöder 5V/2A snabb laddning. Mi block 3 går Xiaomi senaste MIUI 8 version.

xiaomi mi pad 3

På design aspekt, Mi block 3 är gjord av en metall legering material som ger sitt utseende ett tufft men något texturerat utseende. Den metalliska kroppen är polerad med en sandblästring process som inte tar bort konsistens men också ger en bekväm känsla i händerna.

När det gäller priset, Xiaomi Mi block 3 är nu tillgänglig för inköp på GearBest till ett rabatterat pris av $204 USD med kupong – AHPad3. Med tanke på att det just lanserat priset är ett bra erbjudande.

Köpa Xiaomi Tablett Mi block 3 på $204 på GearBestCoupon Kod: AHPad3

Leave a Reply